Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears`ın eski eşi Kevin Federline, oğulları Sean Preston ve Jayden James`le birlikte yaşadığı evin kapılarını People dergisine açtı ve içini döktü
Britney Spears`la evlendikten sonra tüm dünyada tanınan biri haline gelen ünlü dansçı Kevin Federline, Spears`la yaşadığı sancılı boşanma sürecinde özel hayatıyla ilgili hiç konuşmamıştı. Spears`ın depresyona girdiği dönemde bile basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçınan Federline, Britney Spears`ın da hayatını düzene sokmasıyla yeni yıla yeni bir başlangıç yaptı. Malibu`da oğullarıyla birlikte yaşadığı evin kapılarını People dergisine açan ünlü dansçı, özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Spears`la evliliğinin bitmesinin nedenleri anlatan Federline, şöyle konuştu: `Ben evlendikten sonra özel hayatımızın olacağını sanmıştım ama işler öyle yürümedi. Britney için özel hayat denen bir şey yoktu.`
Önce çocuklarım gelir
Evliliği süresince önceliğini çocuklarına tanıdığını itiraf eden Federline, `Benim yapım böyle, her şeyden önce çocuklarım gelir` diye konuştu. Spears`la yollarını 2006 yılında ayıran ünlü dansçı, `Ne olursa olsun o her zaman benim hayatımda olacak çünkü çocuklarımın annesi` diye konuşuyor.